dimarts, 30 de novembre del 2010

8.Com ha anat la setmana!? :)

Aquesta setmana ha estat molt intensa gràcies a les eleccions parlamentàries de Catalunya i sobretot pel grandíssim clàssic que vàrem viure ahir.
Bé, comencem per les eleccions parlamentàries, durant els pròxims quatre anys ens guiarà cap a la glòria, o això esperem, el Sr. Artur Mas. Va aconseguir la victòria amb 62 ascons, superant de llarg al PSC i al PPC.
La nostre opinió es que no ens acaba de fer el pes. Nosaltres haguéssim preferit un govern més independentísta com és el cas de Joan Laporta. Fen un petit Kit-Kat, ara parlarem sobre la maravallosíssima victòria del Futbol Club Barcelona devant del "gran" equip Real Madrid. L'equip català, que tots portem al cor, va passar per sobre el Madrid en tots els aspectes aconseguin un resultat i un partit històric. Va ser un rondo, una marejada constant durant tot l'espectacle futbolístic que vem poder tindre el plaer de disfrutar! El partit va acabar 5-0 amb gols de Xavi, Pedro, Villa(2) i finalment, l'últim per acabar la golajada de Jeffren Suárez.

El Barça goleó al Madrid en una noche histórica
Imatge del diari Sport.

També vam poder presenciar un mal comportament, la falta d'humilitat i el no saber perdre dels jugadors madridistes en varies ocasions.

El delantero estuvo patético y se limitó a criticar los errores de sus compañeros Foto: JAVI FERRANDIZ
Imatge extreta del diari Sport. 
Enfrontament entre Cristiano i Guardiola.

PD: no va l'accent a la lletra "I"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada